powered by goodbeer.dk
43 Ølanmeldelser
Side 1 af 5 : 1 2 3 4 5
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: brunlig
Anmeldt af Paulaner
Lidt brændt maltet duft præget af kaffe og rund Classic smag af kaffe, lidt mørk karamel og ristet malt. Mundfølelsen er let fyldig med lidt sødme og en frisk karbonisering og uden den lidt kogte smag, der præger de fleste alkoholfrie øl. Humlingen er lidt ekstraktpræget, hvilket trækker lidt ned. Men ellers udmærket i sin type.  
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød
Anmeldt af Teejay
Denne alkoholfrie lager øl læner sig i udseende meget op af en Wiener med dens rødlige farve og vedvarende skum. Aromaen er overraskende skarp og god af fyrrenåle. Smagen er let sødlig karamel, flere fyrrenåle og en svag maltet smag af rugbrød. I eftersmagen har den gode humlenuancer med lidt eksotisk udefinerbare frugter. I eftersmagen har den også lidt honning og det er en meget smagsfuld og fyldig øl med medium bitterhed. Den er helt sikkert værd at prøve.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: kobber
Anmeldt af reneac
på dåse, en rimelig maltet øl, med meget lidt humle, men smager faktisk godt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Alkoholfrit kan sagtens være velsmagende, men denne alkoholfrie lager er en undtagelse. Ingen aroma, kun en vandet smag med et snert af maltsødme og stort set ingen humlet eftersmag. Decideret kedelig og ligegyldig øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Dette er en alkoholfri pilsner brygget på ris. Den har en indbydende gylden farve og en sprudlende karbonisering som giver et spinkelt, men vedvarende, skum. Aromaen er sødlig pilsnermalt og smagen hælder også mest til den sødlige side med noter af lys sirup og sødetabletter af en slags. Det er ikke en delikat sødme man finder i smagen, nærmere lidt parfumeagtigt. Ret hurtigt har den lidt bismag af frisk græs og lidt humlet bitterhed som ikke varer længe. Dens kraftige karbonisering holder eftersmagen længe, men desværre er det mest den kunstige sødme der holder ved. Den er tynd og vandet i sin helhed og har mest en tørstslukkende egenskab at byde på.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gullig
Anmeldt af Paulaner
Svagt hvidt skum og krydret humlet duft. Smagen i Buckler er ganske let sødlig på maltsiden. hertil kommer en blomsteraromatisk humling med en del noter af frisktørret krydret hø. Kroppen er som sædvanligt i alkoholfri pilsnere svag. Øllet gør sig bedst ret koldt. Et moment, der bestemt ikke er af vejen i Spanien i september. Som alkoholfri øl hører den til de bedre, og den uundgåelige kogte smag er ikke så påtrængende som ellers ofte i typen. Bedømt på det alkoholfrie præmis bliver det til 6 glas.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Flot stabilt hvidt skum og humlekrydret lidt kogt duft. En frisk velsmagende alkoholfri tjekke, som dog ikke er fri for at have en snert af den lidt kogte smag, som er en følge af metoden til at fjerne alkoholen. Men bortset fra dette er der tale om en udmærket tør maltpræget frisk pilsner, som har en rimelig fylde og god smag på den alkoholfrie præmis.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
utrolig kedelig øl og med utrolig meget malt og især sødme, det var på dåse jeg smagte den
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Sarek
De udkogte grønsager kan jeg også finde, selvom duften af gær og sukker næsten overdøver den. I smagen går gærsmagen og en ulidelig sødme igen. Den værste alkoholfrie øl jeg nogensinde har smagt, og jeg nåede ikke ret langt før rest røg i køkkenvasken..

Heller undvære øl end at skulle drikke dette sprøjt.

 

P.s. Da kæresten kom hjem timer efter min smagning af det fluidum spurgte hun "hvad helevede jeg havde lavet siden hele køkkenet stank af gær"

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt skum og grønsagspræget kogt duft. Smagen er præget af den alkoholfrie øls normale forbandelse, den kogte undertone, som stammer fra processen med at afdampe alkoholen. Malten er rund med let tone af lys karamel, græs og en udpræget tone af frisk hø, mens humlingen hører til de blide aromatiske med lidt garvesyrepræg som i dryppet fra en brugt tepose. Ingen af delene udmærker sig ved nogen ophidsende hurra-oplevelse. Den smager af noget men flytter ingen grænser i sin type.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 5 : 1 2 3 4 5

I Databasen: 11656 Anmeldelser af 248190 øl fra 247 lande og 12487 bryggerier. Billeder: 94968


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!