powered by goodbeer.dk
10471 Ølanmeldelser
Side 1 af 1048 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
flot skum, kraftig smag af ladrids og er lige ved at tippe over med sødmen, men heldigvis er der lidt humle til at balance den, og den er rigtig vellykket
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
flot skum, mild lakrids smag lidt sød, let smag af chokolade, ikke en man kan drikke meget af
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
Blomsteret duft, dejlig fyldig humlet øl, med hint af Hyldeblomst, en kompleks øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset gullig
Anmeldt af Paulaner
Tynd øl selv i betragtning af sammenligning med andre alkoholsvage øl. Den lidt kogte grønsagsprægede duft er ikke specielt indbydende, og IPA bitterheden er ret så behersket, idet humlingen i munden føles på niveau som en almindelig pilsner. Det grundlæggende smagsindtryk minder en del om duften fra en gryde kogte kartofler på maltsiden, mens humlingen fretræder enstonig og uspændende. Alt i alt en lidt kikset alkoholsvag IPA, som jeg ikke kan anbefale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset rav
Anmeldt af Paulaner
Syrlig maltet frugtig duft, som går igen i smagen som er præget af en behersket sødme med karamel, gær og et samme røde lidt snerpende røde bær. De 7.2 % spores ikke direkte som alkohol i smagen men lægger en solid rygrad til de øvrige smagsindtryk. Et forfriskende bekendtskab, som slutter let bittert og tørt af i eftersmagen. Har hidtil ikke smagt nogen øl, der hæver sig specielt fra De Gayant, som i Føtex, Netto  og LIDL påkalder sig opmærksomhed ved en favorabel pris. Denne føjer sig ind i rækken ved at være god i den bedre del af mellemvaren uden dog at være decideret bemærkelsesværdig. Købt i LIDL.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Let grov skumkrone. Behagelig aroma af humle og fin smag af lys karamelmalt med lidt tungtvejende humlet bitterhed til følge. Den har lidt mere malt og humlepræg som hæver den en smule over almindelige gennemsnitspilsnere. Humlen byder på let strejf af både citrus og blomst. Den er godkendt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af reneac
En sjov oplevlse dufter lidt sur, skal ikke drikkes for kold, smager æidt af banan, og har en kraftig gær smag, og en mild blød humle profil
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys rav
Anmeldt af Paulaner
Hvidt middel let flygtigt skum og krydret duft af enebær og koriander - og ja Gin.  Smagen har udprægede sødlige elementer uden at være decideret sød, en del sprit men også en smule egetræ fra de anvendte Geneverfade. Hertil kommer solide indtryk af gær, koriander og enebær.  Sprittoner giver også sit lille tillæg til sødmen sammen med en vis skarphed, der supplerer den knap så fremtrædende humling. Der er virkelig smag i denne øl fra Thisted, og hvad mere er. Alt går op i en velafbalanceret helhed, hvor enebærrene mod min forventning ikke bliver for dominerende, men bliver hængende ligeværdigt med humlingen ud i en lang eftersmag. Mundfølelsen er fyldig og lidt tung men også frisk og læskende. En dejlig sommerøl som ikke skjuler procenterne men som holder dem fint indpakker i indtrykket af gin.  For en gangs skyld vil jeg her vurdere den lidt sprittede smag som et positivt islæt. Gin fans vil elske den, og når undertegnede (der bestemt ikke kører med på denne ginbølge) her svinger mig op til 8½ glas for både velsmag, harmoni og styrke. Ja, så må man vist sige, at Thisted i her rammer centrum i skiven. Prøv den - ikke direkte fra køleskabet - men ved ca. 7 grader en af de kommende sommeraftner på terrassen. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
fantatisk øl, jeg var heldig at få på fad, som smager rigtig godt og afrundet, en øl der smager lidt af kaffe og er lidt ristet, en rigtig god oplevelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac

En dejlig sort øl der er virkelig dejlig røget og smager af rigtig meget, dejlig øl der er meget kraftig i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1048 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11386 Anmeldelser af 224663 øl fra 246 lande og 12047 bryggerier. Billeder: 87599


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!