powered by goodbeer.dk
Hole in the World fra Kissmeyer Beer & Brewing
reneac den 21/02-2024

Farve / udseende: Sort
En anderledes øl meget syrlig i smag og duft, det tager lidt over smager som om den har stået for længe 
Jule Mule fra Skanderborg Bryghus
reneac den 21/02-2024
Farve / udseende: Rødlig
Meget flot rødlig øl, dufter let fruglig, smagen er mild sødlig 
Sømands Hjem fra Bryghuset Vendia
reneac den 19/02-2024

Farve / udseende: Lys
Lidt kedelig og svært ved at se det tjekisk, men porse er tydelig
No. 1 fra Bryghuset Vendia
reneac den 19/02-2024
Farve / udseende: Lys
Godt humle øl smager ok uden at gøre så meget væsen af sig
Apocalyptic Thunder Juice fra Amundsen Bryggeri
Teejay den 04/02-2024
Farve / udseende: Diset gylden
Denne NEIPA er en øl, der ikke blot navngiver sig dramatisk, men også leverer en intens smagsoplevelse, der matcher forventningerne til noget ekstraordinært. Den er en hyldest til dissee saftige og humlede øl, der har taget ølverdenen med storm. Øllen præsenterer sig med en uklar og dybgylden farve og et generøst hvidt skum danner sig og forbliver vedholdende, hvilket bidrager til øllets indbydende udseende. Duften er en kraftfuld symfoni af tropiske frugter og citrus. Friske aromaer af passionsfrugt, ananas og grapefrugt stiger op fra glasset, hvilket lover en eksplosion af smag. Den første tår er som en intens smagsrejse. En bølge af saftige frugter, domineret af passionsfrugt, mango og citrus, rammer smagsløgene. Den velafstemte maltbase tilføjer en blid sødme, der balancerer den markante humleprofil. Trods sin imponerende kompleksitet er øllen let drikkelig og forfriskende. Den imponerende kombination af humle, frugt og malt skaber en øl, der appellerer til både nybegyndere og erfarne ølkendere. Med sin fulde smagsprofil og behagelige fylde leverer denne øl en apokalyptisk storm af smagsnuancer, der sætter høj standard for moderne og velsmagende bryg.
Gelato Raspberry & Banana Shake fra Browar Funky Fluid
Teejay den 04/02-2024
Farve / udseende: Rød diset
Det her er ikke bare en øl; det er en iskold, frugtagtig rejse ind i en verden af dessertinspirerede bryg. Denne øl kombinerer hindbær og banan i en milkshake-stil, der lover en unik og velsmagende oplevelse. Øllen præsenterer sig med en lækker, fed fyldighed, der minder om en ægte milkshake. Skummet er cremet og holdbart, og det tilføjer en fløjlsagtig kvalitet til øllets udseende. Aromaen af Gelato Raspberry & Banana Shake er intens og indbydende. Friske hindbær og saftige bananer trænger igennem, og aromaen leder tankerne hen på en isbutik i sommervarmen. Den første slurk bekræfter øllets dessertinspiration. Smagen er fyldig og lækker med en overflod af friske hindbær og søde bananer. Den lette sødme fra malten suppleres af en delikat mælkesyre, der tilføjer en subtil syrlighed og efterlader smagsløgene forført af en næsten isagtig konsistens. Den har en blød og fyldig mundfølelse, der understøtter det milkshake-lignende koncept. Den moderate kulsyre bidrager til en let brusen og en behagelig nydelse. Browar Funky Fluid har skabt en sand lækkerbisken med Gelato Raspberry & Banana Shake. Denne øl er ikke kun en dejlig øl, men næsten en dessert i sig selv. Med sin forfriskende frugtsmag og overraskende kompleksitet formår denne øl at imponere og tilbyde en unik oplevelse for dem, der søger noget ud over det sædvanlige. Den er en klar udforskning af grænserne for, hvad øl også kan være.
Mango Colada fra Brewski
Teejay den 04/02-2024
Farve / udseende: Orange
Mango Colada fra Brewski er en eksplosion af tropiske smagsnuancer, der inviterer dig til at tage en slurk og drømme dig væk til en fjerntliggende strand. Denne øl kombinerer mango og kokos i en forfriskende og inspirerende bryg, der skiller sig ud med sin eksotiske profil. Øllen præsenterer sig med en smuk, let uklar gylden farve, der leder tankerne hen på saftige tropiske frugter. Et cremet og vedvarende hvidt skum danner sig, og det tilføjer en indbydende touch til øllets udseende.

Mango Colada frister næseborene med en overvældende aroma af frisk mango og cremet kokos. Duften er intens, sød og indbyder til en oplevelse af sol og sommer. Den første tår af Mango Colada bekræfter løfterne fra duften. Den saftige mangosmag dominerer, og den suppleres smukt af den delikate sødme fra kokosnødden. Øllen formår at skabe en lækker balance mellem de to hovedingredienser uden at blive for overvældende. En let syrlighed bidrager til kompleksiteten og tilføjer en ekstra dimension til smagsoplevelsen. Øllen har en blød og fyldig mundfølelse, der passer godt til den tropiske karakter. Den moderate kulsyre og den bløde tekstur skaber en behagelig drikkeoplevelse fra start til slut. Mango Colada er en sand fornøjelse for dem, der søger en smagsfuld og eksotisk øloplevelse. Den tropiske symfoni af mango og kokos skaber en øl, der for en stund, transporterer dig til en palmeomkranset strand. Med sin velafbalancerede smag og forfriskende karakter er Mango Colada en oplagt valgmulighed for ølkendere og dem, der ønsker at udforske ølverdenens mere kreative og frugtagtige sider.

Solsken fra Rocket Brewing Co.
Teejay den 04/02-2024
Farve / udseende: Gylden
Solsken fra Rocket Brewing i Sverige er en strålende øl, der lever op til sit navn ved at bringe solskin og glæde i glasset. Denne ale er en fin repræsentant for bryggeriets evne til at skabe smagsfulde og karakterfulde øl. Øllen præsenterer sig med en indbydende ravgylden farve, der lyser op i glasset som et solnedgangslys. Et tæt og vedvarende skum danner sig, og det skaber en appetitvækkende æstetik. Solsken emmer af friske og frugtagtige aromaer. Duften af modne citrusfrugter, især grapefrugt og appelsin, stiger op fra glasset. En behagelig blomsterduft føjer kompleksitet til øllets buket og skaber en forventning om en forfriskende oplevelse. Den første tår af Solsken bekræfter øllets solrige karakter. En velafbalanceret kombination af maltsødme og frisk frugtsmag rammer smagsløgene. Citrusnoter dominerer, med en behagelig bitterhed, der kommer fra en velplaceret mængde humle. Øllet formår at være både let drikkeligt og fuld af smag. Solsken har en let krop og en forfriskende mundfølelse, der gør det til en perfekt drik for enhver lejlighed. Den moderate kulsyre bidrager til en behagelig brusen og efterlader en ren finish. Rocket Brewing har med Solsken skabt en strålende øl, der formidler solrige vibes og en fest for smagsløgene. Denne ale er ideel til at nyde i godt selskab eller som en opfriskning på en varm dag. Med sin imponerende balance og frugtagtige kompleksitet kan Solsken varmt anbefales til ølkendere og dem, der søger en lys og livlig øloplevelse.
Next Round - Orange Radler fra BRLO
Teejay den 04/02-2024
Farve / udseende: Orange
Next Round - Orange Radler er en forfriskende øl fra BRLO, der bringer en smagsoplevelse af sommer og solskin. Denne radler kombinerer øl med appelsinsaft og er perfekt til at slukke tørsten på varme dage. Øllen har en let og gylden farve, der stråler af friskhed. Et pænt hvidt skum danner sig ved ophældning, og det holder sig stabilt, mens man nyder øllen. Når man nærmer sig glasset, mødes man straks af en forfriskende duft af friske appelsiner. Duften er naturlig og indbydende uden at være overdreven sød. Den frugtige aroma antyder en behagelig drikkeoplevelse.

Desværre har Next Round - Orange Radler ikke en velafbalanceret smag. Øllets alt for lette krop kombineret med den naturlige sødme fra appelsinsaften skaber en lidt uharmonisk blanding. Øllen er ikke overdrevent sød, hvilket gør den velegnet som en tørstslukker, men dens fraværende karakter af god øl gør den ensformig og gør den mere til appelsin sodavand med en underlig maltet og humlet note der aldrig finder eget ståsted i drikken.

Nicolaus Vinter Bock fra De 5 Gaarde
Paulaner den 31/01-2024
Farve / udseende: mørk brun
Svagt skum og den fyldige skumkrone som deklarationen angiver må man kikke langt efter, men udmærket brændt sirups- og rugbrødsduft. Smagen er noget hen af det tørre og mangler den lækre maltfedme og nuancerede aromatiske humling, som dominerer de tyske forbilleder. Den er her mere domineret af brændt gæret sukker end malt, hvilket giver sig udtryk i mangel på fylde og en lidt vandig tone i afslutningen. Der er flere gode nuancer, men den samlede palet mangler kvalitet og især fylde. Alt i alt kan den ikke løbe fra Harboes 5 Gaardes generelle indtryk af discount - omend den ligger på den pæne side her. Der er 3-4 glas op til fx Andechs Doppelbock Dunkel, Paulaner Salvator og Aying Celebrator, og det bør der også være.
Ny øl: Specialbryg No. 1 IPA fra Bryghuset Vendia
Paulaner den 20/02-2024
Øltype: Ale - India Pale Ale
5.00% alkohol
Ny øl: Sømands Hjem fra Bryghuset Vendia
reneac den 19/02-2024

Øltype: Lager - Pilsner
4.60% alkohol
Tjekisk pilsner med porse
Ny øl: The Floridas Gorillas Double IPA fra The Pine Ridge Brewery
Teejay den 17/02-2024

Øltype: Ale - Imperial IPA
8.00% alkohol
Nyt Micro bryggeri: Viertel Bier
Paulaner den 08/02-2024
Pustertaler Straße 9
Alto Adige (Südtirol)
I?39040 Brixen
Italien
Bryggeri på 120 m2 oprettet 2021 af 4 mand med Know How fra det nedlagte Köstlan-Brauwerkstatt. Brygger en bred buket af typer.
Paulaner den 21/01-2024
Bryggeri med pub og restaurant ved havnen i Oldenburg.
Paulaner den 20/01-2024
Stenhuggervej 28
Ftn
5230 Odense
Danmark

Kerteminde Bryggeri startede som et far og søn hobbyprojekt, under navnet “Kongshøj Bryghus”. Det kom sig af, at Bjarne (far) bor på Kongshøj Allé i Kerteminde, hvor Per (søn) også er vokset op.

Dog er der ikke ret mange udenfor Kerteminde som kender området. Og der ligger et område nær Nyborg, som det derfor ofte blev forvekslet med. Derfor besluttede vi at skifte navn til det lidt mere alsidige “Kerteminde Bryggeri”, da der ikke har været bryggeri i Kerteminde i årevis, og navnet er lidt mere genkendeligt.

Vi bestræber os altid på at lave øl med “kant”. Det viser vores sortiment også. Vi laver aldrig en “standard øl”, vi prøver altid at tilsætte spændene ingredienser, som giver øllet noget mere dybde.

Nye billeder
Teejay den 08/02-2024

I en pressemeddelelse skriver Mikkeller, at de har indgået et partnerskab med Carlsberg, der skal styrke distributionen af Mikkeller produkterne. Carlsberg har fra investoren Orkila købt 20 pct. af aktierne i Mikkeller, og kommer derfor til fremover at have en stor indflydelse på bryggeriet. Mikkel Bjergsø fastholder dog stemmemajoriteten samt stillingen som adm. Direktør.

 Samarbejdet er indgået for at øge tilgængeligheden af Mikkellers øl i Danmark, og man kunne forestille sig, at det vil betyde, at Mikkellers produkter vil blive ført på barer og restauranter, hvor Carlsberg sidder på hanerne.

“… Med Carlsbegs store salgsmuskel, giver samarbejdet mulighed for at nå mange flere forbrugere,” udtaler Mikkel Bjergsø i pressemeddelelsen. Han fortsætter:

“2023 var et rigtig godt år i Mikkeller. Vi fik vendt skuden efter nogle udfordrende år i modvind og fik profitabiliteten tilbage på rette kurs igen. Jeg glæder mig meget til de kommende år, hvor vi for alvor er klar til at sætte Danmark på verdenskortet blandt de bedste ølnationer. Nu også med Carlsberg på holdet, der vil sætte ekstra skub til distributionen af vores øl i Danmark.”

I Carlsberg er de begejstrede for partnerskabet, som giver en interessant udvidelse af deres portefølje. Adm. Direktør i Carlsberg Danmark, Peter Haahr Nielsen udtaler:

"Vi er optaget af, at Mikkeller beholder sit helt særlige præg samtidigt med, at vi med vores eksekveringsmuskel kan bidrage til vækst i brandet.”

 Driften af Mikkellers barer og restauranter fortsætter uændret på globalt plan.

Teejay den 05/01-2023
Citat fra Berlingske:

Royal Unibrew fortsætter sine opkøb, og denne gang er turen kommet til københavnske Nørrebro Bryghus.

Det oplyser de to bryggerier i en pressemeddelelse ifølge de to erhvervsmedier Børsen og Finans.

Nørrebros Bryghus blev stiftet i 2003 af Anders Kissmeyer, der tidligere var Carlsberg-brygger. Dermed er det et af de ældre mikrobryggerier i Danmark.

Det har siden skiftet hænder, og de sælgende ejere har flere gange været nødt til at skyde penge i bryghuset.

Royal Unibrew køber med handlen både bryggeriet og ølmærket Nørrebro Bryghus, mens den restaurant, der er ligger på Nørrebro med samme navn, forbliver på de nuværende ejeres hænder ifølge Børsen.

Planen for Royal Unibrew med at købe Nørrebro Bryghus er blandt andet at brede mærket ud til større dele af landet, skriver Finans.

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggerikoncern – kun Carlsberg er større. Koncernen har hovedkvarter i Faxe på Sydsjælland og sælger foruden øl også sodavand, energidrikke, cider, juice, vand, vin og spiritus.

»Den økonomiske situation skal ikke bremse opkøbsstrategien. Hvis den rigtige mulighed er til stede, så er vi forpligtede til at kigge på det,« sagde Lars Jensen i interviewet.

De seneste år har Royal Unibrew købt en stribe bryggerier og andre drikkevareproducenter.

Sidste år var det canadiske Amsterdam Brewery Company og Hansa Borg Bryggerier i Norge. Royal Unibrew forsøgte også at købe Aqua d'Or-mærket fra den franske koncern Danone, men handlen faldt på gulvet.

Året før det var det blandt andet Bryggeriet Fuglsang, som Royal Unibrew opslugte.

Ifølge medierne er der ikke oplyst, hvad Royal Unibrew har givet for Nørrebro Bryghus.

 

Paulaner den 26/12-2022
Jamen se nu her er en frisk test af billige julebryg og vinderen?

Nok bestemt ikke overraskende for undertegnede. Gourmetbryggeriets Jul fra REMA 1000

Se og hør her:

https://www.youtube.com/watch?v=l57TqP8G4x4

Paulaner den 02/12-2022
Opdateret december 2022

Ingen kan lave juleøl som de belgiske bryggerier. Her er mange klassikere, som ofte med stor fordel kan ligge et år eller to, inden proppen ryger.


Køb  derfor rigeligt, når du falder over et godt tilbud.

Du får her en gennemgang af mine bedste mørke og lyse belgiske juleøl (+ lidt østrigsk og italiensk) I anledning af den kommende højtid gentaget og revideret her i 2022 fra 2019.

Bush Premium Noël - (9.5 glas på Goodbeer)

Kun på 75 cl. flaske. For mig sammen med Gouden Carolus, St, Feuillien og Bush Noël (lillebroderen) de bedste belgiske jule juleøl. Fint krydret med masser af julestemning på en bund af blød karamel. Ikke nem at opspore, men den haves i Den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København, Den belgiske Ølmand på Fyn og hos Brygshoppen i Randers.

Chouffe N'ici - (8.7 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske. Også med masser af julestemning og ditto krydderier. Her skinner anistonerne tydeligt i gennem. Brygges i modsætning til ovennævnte året rundt som vinterøl. Fås hos fx Den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København, Den belgiske Ølmand på Fyn og brygshoppen i Randers.

St. Feuillien Noël - (9 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske.  Behøver ikke nærmere præsentation. Juleøllet der var med til at starte ølrevolutionen her i Danmark. Massiv fylde og masser af julekrydderier på den belgiske facon. Fås i fx Føtex, Bilka, Menu og de fleste ølhandlere. St. Feuillien har et fint lagringspotentiale og kan sagten ligger  med fordel 2-3 år. En Juleøl, som jeg aldrig nogen sinde bliver træt af, så julekrydret og velafbalanceret i sine nuancer som den er. Gammel kærlighed ruster aldrig. 

Bush Noël - (8.5 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 cl. og 75 cl. flaske. En dejlig juleøl, når man nu kun er sig selv. Masser af krydderier men måske en smule smårodet i sine indtryk. Men hvor er den dog dejlig julet og som den varmer. Haves i Den belgiske ølbutik i København.

Gouden Carolus Christmas - (9 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske. Noget voldsommere end Bush men fyldig og blød aromatisk med en del lakridstoner. (Et moment der dog synes nedtonet en smule her de sidste par år). Jul og fylde så det batter. Fås en mange steder fx Vinoble, den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København og en del specialbutikker fx Voldby Købmandsgaard, Brygshoppen i Randers og Den belgiske Ølmand på Fyn. Annissmagen er for mange her ret påtrængende. Den skulle dog være reduceret de sidste par år. Under alle omstændingheder rundes den fremragende af ved lagring. En Gouden Carolus gemt fra sidste år er for mig måske den allerbedste belgier til jul.

Corsendonk Christmas Ale - (7.8 glas på Goodbeer)

Fås både på 25 og 75 cl. flaske. Dejlig krydret og julet juleøl som er en smule afdæmpet i forhold til St. Feuillien Noëls mere bombastiske styrke. Men fremragende både i sig selv og til kaffe og æbleskiver. Fås fx i Løvbjerg eller i de fleste velassorterede ølbutikker.

Abbay des Rocs speciale Noël - (8.8 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske. Juleøl med typens sædvanlige islæt af gær og mørk tørret frugt tilsat en del brændt malt. Fås desværre ikke ret mange steder. Men dog i Brygshoppen i Randers.

Bernardus Christmas - (8.3 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske.  Fra at være husøl hos COOP for nogle år siden er den nu meget sjælden. Ikke min yndling men ellers har den hvad en belgisk juleøl skal have. Den er derudover faktisk den juleøl, der er ratet højest på ratebeer. Haves i Den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København, hos Den belgiske Ølmand på Fyn, Den belgiske Ølbutik og Voldby Købmandsgaard. Den højst ratede julebelgier på Ratebeer, men for mig lidt rodet i sine indtryk, men god er den bestemt.

Delirium Christmas.- (8.3 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 men oftest på 75 cl. flaske.  Rødgylden på kanten af det brune. Masser af varme og bitre mørke bær. Fint lagringspotentiale. Fås hos Menu, Brygshoppen i Randers, Den belgiske Ølbutik og Belgisk Bryg i København.

 

Mine bedste lyse belgiske juleøl.

Val-Dieu Bière de Noël - (8.5 glas på Goodbeer)
Val-Dieu leverer sammen med Abbay des Rocs nogen af Belgiens bedste klosterøl. Lidt mere spinkel med med fint lyst krydderi og toner af fx vaniljekrans. Sjælden i Danmark. Fås hos Brygshoppen i Randers.

Tongerlo Christmas - (8.1 glas på Goodbeer - for mig et glas for meget)
Fås kun på 75 cl. flaske. Let lys juleøl med karakter af en belgisk Blonde tilsat en smule juleappelsinskal. Fås i COOP og er nok markedets billigste belgiske juleøl, men har ikke set den 2022. Her er en vis valuta for de 25 kr. som den som oftest koster. Men den har bestemt ikke fx Val-Dieus kvaliteter.

Stille Nacht - (8.5 glas på Goodbeer)
Fås kun på 33 cl. flaske. En hammer stærk specialitet fra specielle Dolle Brouwers. Varmende, krydret og lagringsegnet med mange spændende nuancer. Som juleøl nok lidt speciel og ikke helt for begynderen, men man lærer virkelig at værdsætte den og gemme en flaske over flere år.

Læg mærke til østrigske Samichlaus og italienske La Baladin.

Samichlaus Classic, Helles, Schwarzes og Barrique - (8.8 glas på Goodbeer)

En østrigsk klassiker på 14 procent skal også nævnes. Et helårsbryg som ikke bare fås ved juletid. Der er nu 4 udgaver af denne øl, en Schwarzbier, en Helles, Barrique og så den oprindelige Classic. Fås hos fx hos Vinoble. Alle lækre meditationsøl.


La Baladin er ved at komme frem i flere specialbutikker i Danmark - dog stort set kun på 75 cl. flasker, som tilgengæld er virkelig flotte - ikke mindst som gaveobjekter. Det er særdeles spændende fyldige juleøl i den belgiske stil. Prisen er ofte ret høj, men kvaliteten er afgjort også derefter.

Anbefales kan her:

Baladin Lëon 9 % - en herlig fuldfed krydret juleøl, som er virkelig lækker til en hyggestund. En juleøl der først hed Baladin Noël. Da de glade ølentusiaster forlangte den hele året ændrede man navnet til Lëon, som jo er Noël stavet bagfra.

Derudover leverer La Baladin en ny juleøl hvert år. I 2021 er det Noël Gentile som også brygges 2022.


Flere andre Baladin øl er egnet til Julehygge fx Elixir og Super.

Forum indlæg Debat->Juleøl Test
Paulaner den 21/11-2022

Anders Halskov har i Jyllandsposte lave en test af 16 Juleøl: De bedste var:

 1. Herslev Bryghus Stjernebryg                                     6 stjerner
 2. Fanø Bryghus: I’am dreaming of af Kveik Christmas    5 stjerner
 3. Ørbæk: Symbiostout Jul                                           5 stjerner
 4. Krenkerup:  Juleøl                                                    5 stjerner
 5. Midtfyns Bryghus: Juloween                                      5 stjerner
 6. Too Old to Die Young: Sorte Juletanker.                      5 stjerner
 7. Braunstein Julestjerne                                              5 stjerner     
 8. Too Old to Die Young Sønderjysk Julefest                   4 stjerner     
 9. Amager Bryghus: Secret Santa                                 4 stjerner
 10. Skanderborg Bryghus: Økologisk Juleknas                 4 stjerner

  De er ikke lette at støve op over hele landet, men man kan jo prøve .....

I Databasen: 12186 Anmeldelser af 267213 øl fra 247 lande og 12845 bryggerier. Billeder: 102312


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen