powered by goodbeer.dk
121 Ølanmeldelser
Side 1 af 13 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: diset mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Ba da Bum, bum og bum for en øl. Den har det hele og i så rigt mål, man bliver overvældet. Flot mørk gylden farve, pænt beige skum og en kraftig nuanceret citrus grape præget sødlig humlet duft. Der stadig vælder op af selv den tomme dåse, jeg har stillet her ved siden af mig, mens jeg skriver om dagens oplevelse på Øllets Dag i går. Malten er god med en veldoceret fyldig sødme. Dertil er den nuanceret og med gode mørke karameltoner, mens modspillet udgøres af den kraftige helt igennem ægte frugtsmag af grape, der så yderligere sekunderes af min aromatiske yndlingshumle Citra. Helheden samles i en meget fyldig bredspektret både frugtig og humlet meget velafbalanceret IPA, som jeg egentlig ville betegner som en NEIPA på grund af frugten. Hvad kan jeg sige mere? Supergode råvarer og eminent bryggerkunst er her smeltet sammen i en ren gudedrik.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2023: Lækker IIPA med skøn aroma og smag af fersken og abrikos. Den har desuden er let maltet smag af lys karamel, men det er fersken og abrikos der dominerer i dens halvtørre humlede smag. Til slut fornemmes lidt frisk korn og eftersmagen holder længe. Den er yderst behagelig og har ikke for voldsom IBU værdi for typen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gul grumset
Anmeldt af reneac
ligner tyk juice, og den dufter kraftig af aroma humle, smagen er meget kraftig pafumeret og den er også lidt fedet i smagen, mange syntes sikker den er god men ikke rigtig min smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
en meget kraftig øl, med mere af det hele især humle, den er let sødlig og derfor virker den mindre humlet end den er
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys grumset
Anmeldt af reneac
En meget dejlig blød ipa dufter rigtig meget af humle men smagen er meget balanceret og den er dejlig frugtig
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Fin skumkrone og en dejlig aroma af mango og humle. Smagen er let karamel i begyndelsen, men overtages hurtigt at dejlig sød og meget moden mango. Humlen er blandt andet Amarillo, som med sin velkendte smag af appelsin og citrus, sætter en meget fin balance for mangoens sødme og fastholder en lang delikat eftersmag, Det er ganske enkelt meget velbrygget og typerigtigt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Paulaner
To Øl's festival 5.-6. august 2022 blev ikke til noget, men i stedet kom denne øl så på tilbud i Føtex i Jylland, hvor vi ellers ikke ser bryggeriets øl. En skam for dette er en af de bedste IPA'er, jeg har smagt. Fin farve og humlet duft og velhumlet med et mestendels aromatiske humlenuancer. Her er fx toner af tropisk frugt som fx papaya og mango i en blød næsten flødeagtig frugtig krop, som skjuler procenterne godt. Hardcore humlefans vil nok savne lidt mere hvæs på IBUerne. Men denne øl har rigtig fine smagsnuancer og giver dem tilmed alle plads i forhold til humlingen. Jeg var ret så begejstret.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af reneac
Meget kraftig øl, minder på ingen måde om ipa eller milkshake minder nok meter om en barley vine, den er meget tung og kraftig
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
dejlig humlet øl med en masse smag som næsten eksplondere i munden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2022: Vedvarende moderat skumkrone og en dejlig aroma af fersken. Smagen er i begyndelsen lys karamelmalt, men ret hurtigt overgår den til en frisk humlet bitterhed hvor især lime smages sammen med en delikat blanding af fersken og ananas. Den har en tør eftersmag som varer længe og som DIPA er den meget vellykket og typerigtig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 13 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 12120 Anmeldelser af 267001 øl fra 247 lande og 12837 bryggerier. Billeder: 101907


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!