powered by goodbeer.dk
114 Ølanmeldelser
Side 1 af 12 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af reneac
Meget kraftig øl, minder på ingen måde om ipa eller milkshake minder nok meter om en barley vine, den er meget tung og kraftig
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
dejlig humlet øl med en masse smag som næsten eksplondere i munden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2022: Vedvarende moderat skumkrone og en dejlig aroma af fersken. Smagen er i begyndelsen lys karamelmalt, men ret hurtigt overgår den til en frisk humlet bitterhed hvor især lime smages sammen med en delikat blanding af fersken og ananas. Den har en tør eftersmag som varer længe og som DIPA er den meget vellykket og typerigtig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gul
Anmeldt af Teejay
Cremet vedvarende skum og en fantastisk aroma af søde ferskner, ananas og citrus. Smagen byder i begyndelsen på hvedemaltens sødlige noter af frisk korn, men snart efter smages fersken, ananas, mango og mandarin. Humlebitterheden er nænsom og har lidt islæt af bitter appelsinskal, citrus og førnævnte frugter. Det er en vældg smagsfuld IIPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Let duft af humle, kraftig smag af humle, meget blomster og power
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødlig rav
Anmeldt af Paulaner
En ravfarvet sværvægter med moderat beige skum og kraftig sødlig humlet duft. Konsistensen nærmer sig tyggeøl med en bred lidt enstonig men frugtig brun karamelkrop som baggrund for en nuanceret bitter men også delvist aromatisk humle med både bred bitterhed og citrustoner. Helhedsindtrykket bliver dog, som man kommer ned i glasset, mere og mere bastant og tungt end elegant. Malten og en bastant næsten sukret sødme bliver trods åbning direkte fra køleskabet ret hurtigt lidt overvældende og tipper balancen fra friskhed til bastant styrke. De 10 % skjules dog fint i form af en indre varme. Rammer ikke helt skiven på mine smagsløg med sin tolkning af den belgiske inspiration. Yderligere trækker en pris på 99 kr. også lidt ned.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Let grumset dufter meget fugtig. Smagen er meget fugtig og lidt skarp, rammer ens smagsløg som en hammer dejlig spændende kalder det selv en hazy double ipa. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset rav
Anmeldt af Paulaner
Pænt beige middelkraftigt skum og sødlig humlet duft. Smagen har vægt på humlesiden med en kraftig nuanceret citrus smag af frisk bitter grapefrugt og lidt orange på en baggrund af en maltside af karamel og .. Ja, her overskyggede bitterheden hos mig desværre de øvrige nuancer. Mundfølelsen er frisk med en behersket sødlighed og god fylde, hvor de hele 8 % skjules godt. Bitterheden og en hvis sødme følger med ud i den lange eftersmag, hvor den udtørrende bitterhed efter kort tid bliver hængende alene. Virker velafbalanceret for sin type og vil tiltale enhver hardcore IPA fan. Jeg kan sagtens spore kvaliteter, der understøtter andres vurdering af bryggeriets renome, men bitterheden var her for kraftig for mine smagsløg til, at jeg kunne vurdere maltsiden retfærdigt i det samlede indtryk. Giver 7 glas men er overbevist om, at både Teejay og Reneac vil give et glas mere.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
er en dipa, men syntes ikke den er såkraftig og man smager ikke de 8.5%, den har dejlig frugt noter. meget jucie og fyldig i munden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk orange
Anmeldt af Teejay
Meget kraftig og tæt skumkrone som dækker meget over dens aroma. Det er hvad man kalder en single hop IPA, brygget med Warrior humle og intet andet. Warrior humlen tilhører gruppen af bitterhumler, og den har ikke så mange eksotiske smagsnoter som mange af de øvrige amerikanske humler. Smagen er en middel karamelmalt med noter af honning. Ret hurtigt smager man humlebitterheden i form af en halvtør bitterhed med lidt citrus, ananas og blandede kogte grøntsager i en lidt usammenhængende IPA. Det er ikke fordi den har en decideret dårlig smag, men den mangler måske lidt kant som kan give den entydig karakter af at være et eller andet. Jeg finder den lidt sammenrodet og uden egentlig identitet. Men den er dog ikke værre end at dens haltvtørre eftersmag, som holder længe, alligevel bidrager til nydelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 12 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11869 Anmeldelser af 257435 øl fra 247 lande og 12683 bryggerier. Billeder: 98871


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!