powered by goodbeer.dk
129 Ølanmeldelser
Side 1 af 13 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
The Glorious Gorillas Double IPA fra The Pine Ridge Brewery er en kraftfuld og smagfuld øl, der lover en intens humleoplevelse med dens høje alkoholprocent og komplekse smagsprofil. Denne double IPA er en sand fornøjelse for humleelskere og leverer en markant, men balanceret drik. Når øllen hældes op, præsenterer den sig med en klar, dyb gylden farve, der næsten grænser til rav. Den toppes af et tykt, hvidt skumhoved, der har en imponerende holdbarhed og efterlader flotte blonder på glasset. Det visuelle indtryk er både indbydende og klassisk for en double IPA. Aromaen er intens og domineret af humle. Der er fremtrædende noter af tropiske frugter som mango, ananas og passionsfrugt, der blandes med citrusagtige hints af grapefrugt og appelsinskal. Bagved ligger subtile, harpiksagtige og fyrre noter, som tilføjer dybde. Der er også en let maltduft, som runder aromaen af med en antydning af karamel. The Glorious Gorillas Double IPA leverer en smag, der matcher dens aroma. Den første tår er en eksplosion af tropiske frugter og citrus, hvor mango, ananas og grapefrugt er mest fremtrædende. Den intense humlesmag er balanceret af en solid maltbase, der tilføjer sødme og karamelnoter, som giver en behagelig kontrast til humlens bitterhed. Eftersmagen er lang og tør med en vedvarende bitterhed, der er karakteristisk for en double IPA, men som er behagelig og ikke overvældende. Øllen har en medium til fyldig krop med en glat og let cremet mundfølelse. Kulsyreniveauet er moderat, hvilket bidrager til en behagelig og forfriskende drikkeoplevelse. Den høje alkoholprocent er godt skjult bag den komplekse smagsprofil, men giver en let varmende fornemmelse i halsen. The Glorious Gorillas Double IPA fra The Pine Ridge Brewery er en fremragende repræsentant for stilen. Den tilbyder en kompleks og balanceret smagsoplevelse, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne humleentusiaster. Øllen er ideel til at nyde alene eller sammen med kraftige retter som grillet kød eller krydrede retter, hvor dens intense smag kan komme til sin ret. The Pine Ridge Brewery har med denne double IPA skabt en øl, der er både mindeværdig og værd at vende tilbage til.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden/orange
Anmeldt af Teejay
Afterglow fra Alefarm Brewing er en bemærkelsesværdig øl, der indfanger essensen af moderne håndværksbrygning med sin karakteristiske smag og strålende balance. Den har let diset gylden farve med en fløjlsblød hvid skumkrone, der varer ved og efterlader spor af mønstre på glasset. Duften er en vidunderlig symfoni af tropiske frugter som mango og passionsfrugt, ledsaget af subtile noter af citrus og en let krydret humle. Efter den første tår åbner Afterglow op med en eksplosion af frugtagtige smagsnuancer. Tropiske frugter som ananas og grapefrugt dominerer, sammen med en behagelig maltbase, der giver en let sødme. Humlen tilføjer en fin bitterhed, der balancerer frugtsødmen perfekt. I munden føles den fyldig og blød med en behagelig kulsyre, der fremhæver de frugtagtige smagsoplevelser. Eftersmagen er ren og forfriskende, med en vedvarende frugtig bitterhed, der inviterer til endnu et glas. Afterglow er en øl, der virkelig skinner. Den tilbyder en kompleks og dyb smagsprofil, men forbliver alligevel let og letdrikkelig. Det er den perfekte ledsager til en solskinsdag eller som et festligt indslag i en ølsmagning. Afterglow er et mesterværk fra Alefarm Brewing, der leverer på alle fronter. Dets smag, duft og tekstur er imponerende og vil appellere til både erfarne ølentusiaster og dem, der er nye på håndværksbrygningens scene.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset gullig
Anmeldt af Paulaner
Duften er et festfyrværkeri af ananas, citrus og tropisk frugt som mango og Papaya. Frugtnuancerne går fint igen i smagen, som suppleres en fyldig veldoceret sødme fra malten. Humlen er primært aromatisk. som i en normal NEIPA. Forvent derfor ikke snerpende bitterhed, frugten er her det helt dominerende element. De hele 8 % skjules virkelig fint, og smagsindtrykkene runder helhedsbilledet fornemt af.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
humlet duft og meget humlet smag, men rigtig behaglig
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
godt humlet en rigtig dejlig øl i god balnce
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en dobbelt ipa, meget kraftig humle møder en allerede i duften og smagen er virkelig kraftig men balanceret og mega lækker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
tror den brygges igen, den jeg smagt smagt ihverfald frisk og fra bryggeriet, en let humlet øl, med en masse spark
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset rav
Anmeldt af Paulaner
Grovporet middelhøjt skum og svagt humlet maltet duft. Smagen indgiver brun karamelmalt sekunderet af en kraftig bitter grannåle stikkende humling. Nej, de 77 IBU er bestemt ingen falsk varebetegnelse, men til gengæld skygger bitterheden for nuancerne i den - i hvert fald for resterne heraf - runde sødlige malt. Øllet er meget fyldigt, men uden smagsmæssige juleaftryk af nogen art. Øllet har ligget siden efter julen sidste år. Således er bitterheden sikkert afrundet en smule, men ikke en øl jeg på nogen måde kommer til at købe igen. For deciderede Hardcore IBU Fans.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Ba da Bum, bum og bum for en øl. Den har det hele og i så rigt mål, man bliver overvældet. Flot mørk gylden farve, pænt beige skum og en kraftig nuanceret citrus grape præget sødlig humlet duft. Der stadig vælder op af selv den tomme dåse, jeg har stillet her ved siden af mig, mens jeg skriver om dagens oplevelse på Øllets Dag i går. Malten er god med en veldoceret fyldig sødme. Dertil er den nuanceret og med gode mørke karameltoner, mens modspillet udgøres af den kraftige helt igennem ægte frugtsmag af grape, der så yderligere sekunderes af min aromatiske yndlingshumle Citra. Helheden samles i en meget fyldig bredspektret både frugtig og humlet meget velafbalanceret IPA, som jeg egentlig ville betegner som en NEIPA på grund af frugten. Hvad kan jeg sige mere? Supergode råvarer og eminent bryggerkunst er her smeltet sammen i en ren gudedrik.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2023: Lækker IIPA med skøn aroma og smag af fersken og abrikos. Den har desuden er let maltet smag af lys karamel, men det er fersken og abrikos der dominerer i dens halvtørre humlede smag. Til slut fornemmes lidt frisk korn og eftersmagen holder længe. Den er yderst behagelig og har ikke for voldsom IBU værdi for typen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 13 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 12238 Anmeldelser af 267352 øl fra 247 lande og 12884 bryggerier. Billeder: 102438


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!