powered by goodbeer.dk
8 Ølanmeldelser
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Let klar lyserød
Anmeldt af Teejay
Alkoholfri Sour Ale med lidt aroma af rabarber. Den har et fint vedvarende skum og smagen er meget let af rabarber og hyldeblomst. Mundfølelelsen er mousserende og fremhæver lidt syrlighed som gør øllet til en dejlig læskende drik hvor der overhovedet ikke forefindes humlebitterhed. I eftersmagen har den lidt smag af blød moden pære og engelsk vingummi. Egentlig er ganske dejlig øl, selvom både dens udseende og smagsnuancer ligger noget langt fra den gængse forventning om øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød
Anmeldt af Teejay
Mikkellers Limbo serie er en serie af alkoholfrie sour ales. Hindbær versionen har et let perlende skum og en dejlkig aroma af søde hindbær. Smagen er syrlig og lidt præg af gær, mens hindbærrene tilfører en behagelig frugtig sødme og tilsammen giver det en forfriskende og tørstslukkende sour ale som er perfekt på en varm sommerdag. Alkoholens fravær har på ingen måde påvirket denne sour i en nedadgående retning, sådan som man ofte oplever det i alkoholfrie øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Teejay
Fordi en øl er alkoholfri skal man ikke fravælge den på denne baggrund når man handler sit øl. Denne IPA er alkoholfri og har skøn aroma af grapefrugt og fyrrenåle. Den smager fyldigt og dejligt med lidt bund af karamelmalt og overgår hurtigt til smagen af citrus, grape og fyrrenåle. Den eneste smagsnuance der afslører dens alkoholfrie karakter er en smule vandet eftersmag, men ved man det ikke fra begyndelsen vil man næppe opdage at den er alkoholsvag. Den er utrolig lækker og hvis man på et tidspunkt (efter Covid-19 pandemien) skal i festligt lag og har behov for at køre derfra i sin bil, så vil denne øl være en vældig god en at nyde.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: orangegylden
Anmeldt af Paulaner
Frugtig humlet duft med superflygtigt off-white skum. Smagen har på maltsiden en lidt bolsjeagtig sødme med lys karamel og frugtige orangetoner. Humlingen er aromatisk, nuanceret og behersket. Mundfølelsen er sødlig middelfyldig og afslutningen bitter orange.
En positiv overraskelse udi de alkoholfri øl, hvor jeg ikke sporer de i typen ofte kogte undertoner. Drikker den meget gerne igen.

 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Flot farve og dufter dejlig blomsteret, har en dejlig kraftig blomsteret smag, man glemmer let at der er "ingen " alkohol i, en meget vellykket øl, i forhold til at der ingen alkohol er. meget positiv oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Flygtigt hvidt skum og maltet duft med citrustoner. Smagen har også for mig Ale-toner, et let sødligt anstrøg af gær, lidt citrusorange og lys karamelmalt afsluttet af en svag men veltilmålt aromatisk humling. Karboniseringen er frisk og passer fint til de øvrige for typen brede og fyldige smagsindtryk. Dette er et fint nyt bud i den danske alkoholfri genre, som jeg vil benytte mig af ofte, da chaufførtjansen altid er min.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Endelig lanceres en alkoholfri ale som smager af noget. Aromamæssigt er den måske ikke på toppen, men smagen er fyldig sød med lidt svag humlet afslutning. Den er blødt karboneret og letdrikkelig, og så kan man drikke mere end en uden at skal skulle bekymre sig hvem der skal køre hjem.

Udkogte grøntsager er Sareks meget rammende beskrivelse af malttemaet, og humlen giver den da også kun et meget lille løft mod slutningen. Men i modsætning til alt det andet alkoholfrie øl der findes på markedet, så får man altså her en ganske velsmagende ale som sagtens kan associere sig til den ægte vare. Herfra kommer der også 7.5 point for en positiv overraskelse.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Sarek
Tux er på udkig efter den perfekte "chauffør-øl". 

Carlsberg har så lige lanceret 2 nye øl, der måske snart kan sælges som alkoholfrie, da de kun har 0,5 % alkohol.

Den pæne lidt diset øl har en tydelig duft af udkogte grønsager og smagen bringer mindelserr om en Slots Clasic.

Øllet er sødigt og svagt humlet. 

Som øl i sig selv er det ganske forfærdeligt, men da der ikke er megen <alkohol til at bærer smagen er det egentligt forbavsende hvor meget smag der trods alt er i øllet.

Som øl kan jeg kun give det et 5 tal men som alkohollet øl må jeg ryste op med et 7.5.

Hvis jeg var chauffør til en fest kunne jeg sikkert overleve på Nordic, men jeg vil også sikrer mig at der ville være længe til næste gang jeg skulle være chauffør.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11722 Anmeldelser af 250457 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95761


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!