powered by goodbeer.dk
21 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys brun
Anmeldt af reneac
En dejlig frisk øl, med en meget frugtig duft, og en let syrlig smag med smag af grønne æbler. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2016: En lidt speciel sammensætning af hvedeøl og æblemost, men dog et hæderligt slutresultat. Aromaen er lidt hvedemalt og æbler. Smagen starter med en hvedeøls sædvanlige maltkarakter af frisk hø, men ret hurtigt overtager en let syrlig smag af friske grønne æbler. Humle er der ikke så meget af, men den holder en fin lang eftersmag. Dejlig tørstslukkende og anderledes øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
Em fantatisk øl hvis man kan lide dde friske læskende amrikancke øl, med en frisk duft af citrus og god syrlig frisk smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En rigtig køreøl. Har ledt meget længe efter en ordentlig køreøl, og nu er den vist fundet. Øllen er fint humlet, og har ingen tynd bedsk eftersmag som jeg ofte oplever ved alkoholsvage øl. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys med et grumset udseende
Anmeldt af reneac
Dette var en skuffelse den har en meget flad røg smag og uden noget modspil fra humle
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En hvedeøl der ikke smager som hvedeøl plejer. Den smager lidt af humle, men ikke det der minder om banan, koriander eller de andre ting som hvedeøl smager af.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Humledrik
I anledningen af at jeg er blevet tømrersvend, har jeg fået de lækkerste øl. Og jeg glæder mig bestemt til at smage dem alle. Men nu skal jeg altså smage Beer Here - Weed Smoked Wheat Beer. Og det lover ihvertfald godt og spænende Christian Skovdal har jo ry for at lavet godt øl, der sker hele tiden noget nyt. Men som sagt så har vi med en røget hvedeøl at gør, den er på 5,5% og gemmer sig en ½-litersflaske.

Det er en gylden øl med hvidt tæt skum, som daler hurtigt til kraftige blonder. Øllen er klar, og det ser udtil at være medium til meget kulsyre.

Den dufter røget, og også bacon-agtig som der står på flasken, en lidt sjov duft. Der er også en duft af pære vil jeg sige.

Mundfornemelsen er blød i det, ikke meget kulsyre. Den røget bygmalt og hveden går godt i spænd. Du kan tydligt smage røgen, nogen kunne den nok skramme væk, men eller er den letdrikkelig og maltet eftersmags karakter. Røgen leder også en hen på røgetbacon smag. Det er sikkert en god grill/sommer øl, så hvis du mangler lidt bacon omsvøb så har du det her.

-5*

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af gbjensen

Hvidt skum, dufter af ? Ingenting! Smager heller ikke meget, der er lidt syrlighed ellers ikke noget der kunne minde om en hvedeøl. - Tørstslukker kan jeg måske bruge denne mainstream hvedeøl til, men en skuffelse fra et elles fantastisk bryggeri.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Janchik

Amerikanske hvedeøl og såvel flere af andre typer der brygges udenfor de traditionelle store hvedeøl lande (eller af disse typer) har svært ved at overvinde mange ølentuatiaster, og det synes jeg er synd. Der er meget stor forskel og f.eks i hvedeøl fra usa, indeholder slet ikke den frugtighed som f.eks tyske og belgiske. Til gengæld har de en sprød hvedesmag, lette og læskende synes jeg, og til at slukke tøsten opfylder de deres formål perfekt, udover at det også er kvalitetshåndværk, med inden unaturlige ingridienser tilsat, ingen bismag eller noget, og er velsmagende trods at der ikke er de store udfordringer. Ind i mellem er det jo netop dejligt at være tørstig, tage en velbrygget øl der ikke ligger op til fordybelse, men er så let, læskende og perlende at man har lyst til at kyle det ned, for at den skide tørst skal dø Udfra dette er det jeg giver denne øl de 7,5 point, for den er velsmagende, ren, sprød og tørsteslukkende og yderst frisk. Nu til selve anmeldelsen:

Gylden, noget af det klareste jeg har set indenfor ufiltrerede hvedeøl. Kan måske være pga mindre andel hvedemalt, for på selve etiketten står det hvedeale. Skummet er flot, stort og stabilt. Duften har en mild og forføriske frugtighed med noter af aprikos, nærmest en behagelig "alefrugtighed", hvede, malt, let humle. Øllet er perlende, herligt mousserende, med en dejlig balanceret frugtighed med toner af aprikos, malt, hvede, super frisk og læskende med en mild mild humle der sætter ind i dets finish.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden diset
Anmeldt af Paulaner

Amerikansk hvedeøl med gærrester og en pæn hvid skumkrone. Smagen er frisk syrlig og relativ tør med et ret kraftigt islæt af citronskal fra 3 citronsorter af californisk oprindelse. En tilsætning der sikkert er sket for at ramme et ungdommeligt publikum, der vakler mellem øl, shot og sodavand. Som hvedeøl er den ikke særlig bemærkelsesværdig, men sikkert en fin tørstslukker ved en grillfestet.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249250 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95414


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!