powered by goodbeer.dk
566 Ølanmeldelser
Side 1 af 57 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: disset gylden
Anmeldt af reneac
en dejlig gammeldags ipa, blomsteret, ikke vildt humlet og blød i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Duften af frugt fanger næsen med samme og smagen er meget frisk, en dejlig frisk ipa, skulle havde haft en Højer score hvis teksten på øllen havde været skrevet så det kunne læses men gul på en meget lys dåse er umuligt år læse.

Prisen er rigtig fin da den passer til kunderne i aldi

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gul
Anmeldt af Teejay
Stor flot og vedvarende skumkrone og en elegant aroma af ananas, appelsin og citrus. Smagen tydelig mest appelsin, men også lidt ananas og citrus byder ind. Den har en fin velafbalancderet og blød humlet bitterhed hvor især bitter appelsinskal og lime spiller ind. Undervejs kan man opfatte en svag let maltet smag hvor lys karamelmalt fornemmes og helt til slut har den en spændende krydret afslutning hvor stjerneanis og nellike smages. Det er en blød og meget deilkat humlet eftersmag den byder på og som sådan er det en vældig glimrende og smagsfuld IPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af Teejay
Yakima IPA har en let humlet aroma og en let fin smag af karamelmalt. Den er fyldig med gode noter af papaya og grapefrugt. Den lette maltsmag byder endvidere på lidt honning og alt er i fin balance som medvirker til lang halvtør eftersmag hvor især grapefrugt er fint balanceret i forhold den til dens let sødlige smag af papaya.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sløret orangegylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt medium skum og kraftig duft af tropiske frugter. Jo, her er der dømt New England IPA. En type som jeg efterhånden er begyndt atsætte mere og mere pris på. Her nydt i en yderst hyggelig 70 års fødselsdag med ølsmagning i muntert maskulint selskab på Bryggeriets værtshus i Aarhus. Øllet har hvidt ret holdbart medium skum og en frisk syrlig smag på en lys kvalitativ maltbund af karamel og frugt. Øllet er tørhumlet, og den frugtige bitterhed slår igennem ved første slurk, men viger derefter lidt følgende og lader også maltsiden og dermed øllets hele samlede udtryk komme fint til orde trods. Mundfølelsen er middelfyldig, let sødlig og med en lang frugtig humlet eftersmag. En meget læskende og fin repræssentant for NEIPA typen, som vil gøre sig fint en varm sommerdag, i form af belønning for plæneklipningen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Rigtig spændende IPA, som kun er krydret med Mosaic humle. Den er moderat skummende og har en lokkende aroma af passionsfrugt, ananas, lime og bitter appelsinskal. Mundfylden er behagelig med lidt maltsødme i begyndelsen, dog overgår den ret hurtigt til humlens bitterhed der byder på alle førnævnte aromaer, blot i smagsmæssig forstand. Mosaic humlen er sådan set Simcoe humlen, blot i en mere agressiv form. Mosaic kaldes også af nogen som Simcoe på steroider, og jeg synes desværre den i både aroma og smag bliver for entydig. Jeg kunne godt have ønsket mig bare en lille procentdel af en anden frugtig humle, blot for at bryde smagsmønstret en smule. Men jeg må også indrømme at der er fuld smæk på alle smagsnoter, så som IPA er den bestemt ikke forfejlet.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
lys let blomsteret øl, let humlet og lidt tam i smagen, og een lille eftersmag af karamel
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en meget ren ipa i smagen meget frisk humle smag, der en lille smugle sødme i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Moderat skummende IPA med skøn aroma af ananas og mango. Smagen er humlet lige fra start og byder på dejlig fyldig og lidt sødlig smag af ananas før humlens yderligere bitre noter fylder munden med mango, lime og grape. Absolut en smagsfuld og spændende IPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: plumret mørk brun
Anmeldt af Paulaner
Pænt højt skum og sødlig humlet duft. Øllet blev ved smagningen beskrevet som en amerikansk IPA. hvilket stemte godt med den kraftige humling, der var afbalanceret af en ret dominerende sødme. På den ene side fik sødmen, bitterheden til at runde fint af, men også hos mig gjorde det samlede indtryk både bastant og rodet som et orkester, hvor instrumenterne ikke rigtig kan finde ind i en fælles rytme. Nuancerne  især i den aromatiske del af humlen er vanskelige at skelne fra hinanden, og den lidt sukrede sødme og den kraftige fylde bliver hurtigt for meget. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 57 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11728 Anmeldelser af 250574 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95852


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!