powered by goodbeer.dk
341 Ølanmeldelser
Side 1 af 35 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Stor vedvarende skumkrone som dækker over stort set alle aromaer, dog fornemmer man lidt citrus. Smagen er behagelig af citrus, grønne æbler og søde modne pærer. Endvidere er den diskret krydret med koriander og har en let sødlig og røget smag af malt. Dens fyldighed er glimrende og har bismag af egetræ og lidt vanilje. Karbonisering er middel til hård og bidrager med lang eftersmag. Det er en glimrende strong ale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Danmarks for tidens stærkeste øl er denne på hele 19%. Den er kulsort og har slet ingen skumkrone, hvilket er forventet med den styrke. Ekstremt stærke øl har ofte kun lidt eller slet ingen skum. Aroma byder lakrids og solbær samt en meget sprittet aroma der næsten kradser i næsen. Smagen er tung og overvældende af engelsk lakrids, solbær, mørke druer og mørk bitter chokolade. Desværre overtager alkoholen ret hurtigt og nedtoner de øvrige smagsnoter med en skarp sprittet smag som holder langt ud i eftersmagen. Jeg finder den faktisk ikke særlig behagelig, men tror godt den have et stort potientiale efter mange, mange års lagring.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mahogni
Anmeldt af reneac
En meget kraftig øl, duften er kraftig og meget sødlig, og man kan dufte koriander. Smagen er meget kraftig tung, meget sødlig mindre lidt om en barley vine. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af Paulaner
Beige moderat middelholdbart skum og duft af brændt malt. Smagen er præget af mørk karamel, mørke rosiner, den brændte malt fra duften og en afrunding med et lille mål af gær. Modspillet består af en lidt skarp bitter humling, der hænger ud i afslutningen sammen med et solidt lakridspræg, der hos mig skaber kraftige mindelser om smagen af halspastillen Delfol. Mundfølelsen er - bortset fra humlingen - fyldig med et veldoseret element af sødme.  Hos mig trækker den enstonige humleskarphed og Delfol´en ned.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Flot Champagneskummende ale med dejlig aroma af grønne druer, egetræ og skovbund. Smagen er fantastisk sprudlende  og indeholder grønne druer, vanilje og en hvidvinsagtig sødme. Den er mousserende og fadlagringen afslører smag af egetræ, våd skovbund, sherrynoter og en meget let smag af røg. Ikke så sært at denne øl har vundet adskillige priser.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mahogni
Anmeldt af reneac
flot farve og meget skum, smagen er noget flad, og kunne ikke rigtig smag så meget andet end lidt alkohol, alt i alt en noget kedelig øl, snakket om den måske skulle gemmes nogen år
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys brun
Anmeldt af Paulaner
Ristet duft og ret flygtigt beige skum. Smagen er præget af ristet malt,karamel, egetræ, en smule vanilje og chokolade samt den kendsgerning af den tilsatte Riise flåderom her virkeligt i modsætning til andre Rom-øl virkeligt træder kvalitativt igennem. Typen er på etiketten betegnet som Brown Ale, og jeg ventede derfor en ret sød kraftig øl. Det var dog ikke tilfældet, idet mundfølelsen var middelfyldig og relativ tør. Dertil en øl, hvor procenterne skjules fint. Willemoes Jubilæums Bryg 15 år Strong Ale er blødt karboniseret og både nuanceret og velsmagende med fint modspil i en aromatisk let humling. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: grumset
Anmeldt af reneac
stod ud over alt med øl, da vi åbnet den, der var så meget liv at vi næsten ikke fik noget at smag, det vi fik var noget grumset kedeligt noget der smagte meget maltet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
fantatisk øl, jeg var heldig at få på fad, som smager rigtig godt og afrundet, en øl der smager lidt af kaffe og er lidt ristet, en rigtig god oplevelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
Dejlig champange øl, der er rigtig frisk og meget berusende, den har lidt noter der minder om grønne æbler
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 35 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249249 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95402


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!