powered by goodbeer.dk
1154 Ølanmeldelser
Side 1 af 116 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Let grov skumkrone. Behagelig aroma af humle og fin smag af lys karamelmalt med lidt tungtvejende humlet bitterhed til følge. Den har lidt mere malt og humlepræg som hæver den en smule over almindelige gennemsnitspilsnere. Humlen byder på let strejf af både citrus og blomst. Den er godkendt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: let diset gylden
Anmeldt af Paulaner
Pænt hvidt men flygtigt skum og lidt ekstraktpræget humlet duft. Smagen har lyse karameltoner sekunderet af en ikke ueffen, men stadig en smule ekstraktpræget humling med let præg af garvesyre. Industripræget er der, men ja, den smager af lidt mere og lidt anderledes end de sædvanlige grønne Tuborg, men er ikke af den grund for mig bedre.  Den Grønne har umiddelbart stadig mere finesse og lidt flere nuancer. Mundfølelsen er ret tør, men middelfyldig med en anelse vandighed. Som standardpilsner er den på OK grænsen, men ikke noget at hidse sig ret meget op over. Den får samme karakter som den grønne.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En meget humlet pilsner, og endnu mere i forhold til resten af øllet, fra balkan, da de ellers ikke bruger meget humle, så virkelig en øl er skiller sig ud, den smager lidt af blomster
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Lidt grønsagspræget krydret duft og hvidt skum. Smagen kunne vinde Nobels fredspris mht. manglende dominans og spagfærdighed. Jo en fin rund karamelside og en svag ubestemmelig humling, som bestemt har indtryk af gode råvarer. Mundfølelsen er mere sødlig end bitter og fylder ikke meget i munden. En Pilsner skal altså smage af humle - gerne nuanceret med en rimelig bitterhed. Men her er det eneste træk, der slår igennem, grønærter, friske og sprøde som plukket og spist i samme arbejdsgang en sommerdag i haven. Konen genkendte også ærterne og meldte ud, at den ikke var noget at skrive hjem om. Hun får som ofte også her det sidste ord.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En lidt kedelig øl der ikke rigtig smager af så meget men en god tøste slukker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en meget kedelig øl, der faktisk ikke smager rigtig af noget, ikke noget at gå efter
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En ok lager øl, men ikke noget hvor man siger wow, og ikke det bedste fra området
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En virkelig dejlig pilsner rigtig behaglig smager egentlig bare som en god pilsner skal
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
noget kedelig pilsner, men meget let drikkelig, og nok god som tørst slukker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En lidt tam øl, med en bitter efternote, desværre ikke det humle monster jeg havde håbet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 116 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11386 Anmeldelser af 224663 øl fra 246 lande og 12047 bryggerier. Billeder: 87599


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!