powered by goodbeer.dk
1194 Ølanmeldelser
Side 1 af 120 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: bleggylden
Anmeldt af Paulaner
Ret stabilt hvidt skum og lidt honningmaltet duft. Smagen har et vist præg af dextrose (druesukker) og et syrligt strøg, men også lidt karamel og honning i malten. Humlingen er ret svag og aromatisk og afslutter en anelse metallisk. Godkendt med et vist charmerende særpræg men ikke mere. Tag fx en Fix Hellas eller Mythos i stedet, når du er i Grækenland.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Bleggylden
Anmeldt af Paulaner
Lidt i tvivl, men det må være denne, jeg smagte på hotellet ved Korinth kanalen. Svagt men stabilt hvidt skum og spinket duft af korn. Malten er tynd med tørrede kornkærner og let frugtig, mens humlingen er enstonig, let bitter, lidt metallisk ekstragtagtig og bliver hængende i afslutningen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2023: Det er nok lidt tarveligt at anmelde en pilsner som er smagt på en ølfestival mellem sours, gose og andre spændende øltyper. En pilsner vil dermed let falde igennem og virke anonym og måske ligefrem kedelig. Jeg gjorde dog forsøget alligevel og fandt denne pilsner meget typerigtig og gennemsnitlig. Den har lidt mere maltsmag end sædvanligt og den er meget ren i sin fremtoning. Fin smag af karamelmalt og lidt frisk græs i humlebitterheden.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt skum og duft af malt og korn. Disse indtryk går igen i smagen og suppleres her af gode malt og honningtoner. Humlingen er blid og blomsteraromatisk. En rigtig fin middelhavs Pilsner, der både smager af mere og efter flere.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en dejlig frisk øl en rigtig tørst slukker, den er rigtig godt afstemt, der er en friskhed fra humlen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Overraskede mig positivt, den smager af lidt og er dejlig frisk og passer godt til kinesisk mad
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt flygtigt lavt skum og duft af vådt pap. Smagen er fad med en enstonig maltet aroma af korn, lidt lys karamel og igen vådt pap eller - hvis jeg skal være grov - vådt hundetæppe. Produktet mangler helt den deklarerede Pilsners friskhed. Alle smagsindtryk virker hengemte, og humlen er svag, enstonig og garvesyrepræget. Skuffende på alle parametrer - direkte i vasken efter ½ glas. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Smagt fra flaske. Frugtig humlet duft og middelt hvidt skum. Den frugtige friskhed går igen i smagen sammen med en middelfyldig god maltet bund, som spiller op mod en saftig nuanceret humling. Som Pilsner lige ud af landevejen med lidt mere af det hele især frugt og nuancer i humlen, der virker primært aromatisk. Fin som Pilsner betragtet.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Fint hvidt skum og maltet krydderhumlet duft. Smagen er velafbalanceret trods de hele 26 IBU for en Pilsner. Der er en fin tør maltside af hvidt brød og lys karamel, som afbalanceres fint af den amerikanske aromahumle, der angives til at være Perle. En Pilsner der smager mere af det hele samtidigt med at aromahumlen sammen med et strejf af citrus giver et lidt anderledes smagsindtryk end den for typen så almindelige bitterhumle.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af OskarVitus
Fred være med denne øl. Øllenes svar på en trækkerdreng. Brugt, beskidt men vanedannende. Hvorom alting er, vil jeg sandsynlighvis vende tilbage til øllen her. Så må man tygge lidt på denCool
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 120 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 12058 Anmeldelser af 266858 øl fra 247 lande og 12837 bryggerier. Billeder: 101735


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!