powered by goodbeer.dk
1179 Ølanmeldelser
Side 1 af 118 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
En helt ok pilsner men heller ikke mere
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
En salt og lime lager fra det kendte californiske Stone Brewing vakte min nysgerrighed da jeg fandt den på Systembolaget i Sverige under min nylige ferie. Skuffelsen er ikke stor, men dog tilstedeværende, for der er ikke meget karakter over denne lagerøl. Den ligner, dufter og smager ved første indtryk som en vanlig pilsner, og sikkert også lidt som industripilsner, altså uden spændende indtryk på hverken malt- eller humlesiden. Mod afslutningen har den lidt smag af lime, men desværre på en noget syntetisk facon der minder om noget tilsat essens. Salten er helt fraværende, den har dog en tør eftersmag der muligvis med lidt god fantasi kan frembringe lidt fornemmelse  i retning af salt. Den er slet ikke dårlig, men den er bestemt heller ikke overraskende god. Det er en pilsner der nok nærmest placerer sig i den lavere ende af hvad man kan kalde gennemsnittet, så dermed en drikkelig pilsner der dog hurtigt glemmes igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gullig
Anmeldt af Paulaner
Flot højt skum og krydret smag humlet duft. Smagen er vandig og lidt kraftløs. Jeg hverken ser eller smager noget særlig mexikansk her. Øllet mangler rygrad og karakter og virker dertil rodet i de få nuancer, der er. En ordinær pilsnervariant, som roligt kan springes over. Suk, Skanderborg skyder den ene øl efter den anden ud i Danevang serien i fx Netto og LIDL. Priserne er moderate, men at dømme efter fx Ratebeer og mine egne erfaringerne er også smagsoplevelserne på det jævne.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
I et ellers hyggeligt og velsmagende delikatesse marked i Bruxelles finder man det lille bryggeri der brygger to slags øl til at ledsage det store udvalg af spændende og lækre madretter der findes på Wolf Sharing Food Market. Stedets pilsner er dog ikke det helt store hit. Den har flot vedvarende skumkrone og en aroma som er vanlig for en pilsner. Smagen er dog lidt kønsløs og dens lidt anonyme maltsmag, hvori lidt karamel indgår, er desværre på kanten til at smage af lidt parfume. Den virker lidt essensagtig, ligesom humlen heller ikke gør stort væsen af sig og istedet efterlader med en svag flad smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Paulaner
Nok hvad nogle vil betegne som en India Pale Lager, men som vi her betegner som en Pilsner altså en undergæret Lager. Umiddelbart fin krydderhumlet duft og hvidt pænt skum, men i smagen tipper balancen på mine smagsløg for meget til humlen. Maltkroppen virker for spinkel i forhold hertil og kommer næsten kun til orde med lidt orange. Humlen er 1/4 aromatisk og 3/4 bitterhumlet med bitterheden over i grannålespectret. Med bare lidt mere krop og frugt havde jeg helt sikkert kunnet lide den. Humlede fans kan roligt tillægge et et glas mere.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys gylden
Anmeldt af Teejay
Lys gylden glutenfri øl med tynd skumkrone. Aroma er noget syntetisk og nærmest parfumeret og direkte frastødende. Aromaen afslører kun lidt karamelmalt. Smagen er meget vandet og byder ikke rigtig på noget, udover en lille smule karamelmalt som man skal lede længe efter. Humlebitterheden strækker sig kun til en smule citrus og efterlader en halvtør eftersmag uden nogen dybde. Den er vandet i sit udtryk helt fra start til slut. Som tørstslukker er den vel nogenlunde i orden, men forventer man bare lidt smag af pilsnerøl så bliver man nok meget skuffet. Den vil jeg slet ikke anbefale, heller ikke til en glutenallergiker. Der findes heldigvis mange andre og bedre glutenfri øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Godspilsneren er brygget i samarbejde med Gjorslev Gods og har moderat skum samt en fin aroma af humle og lidt lys karamelmalt. Smagen har i begyndelsen lidt karamelmalt, men ret hurtigt er det humlens behagelige bitterhed der fremkommer med smag af citrus og krydderier. Eftersmagen er halvtør og det er en dejlig frokostøl netop på grund af dens lidt fyldige humleside.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af Teejay
Moderat skummende pilsnerøl med aroma af lidt malt. Smagen er lidt karamelmalt og brød. Dernæst lidt humlet bitterhed med strejf af lidt udefinerbare krydderier og lidt blomst. Det er en meget almen pilsner som ikke byder på nogen helt usædvanlig overraskelse, men en pilsner der passer fint til et dansk frokostbord.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Strågul
Anmeldt af blohmsch
Jever Pilsener fra Friesland er en super pilsner med afbalanceret bid af humle. En rigtig tørstslukker på en solrig dag. Minder lidt om den mere kendte Urquel fra Pilsen, men er lige en tak bedre.

blohmsch's første ølanmeldelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Skal man brygge øl med bred appel til den store målgruppe, undgår man ikke den klassiske Pilsner. Her har vi en Pilsner, som den så ofte ses og smages fra de mindre bryghuse. Lige ud af landevejen, men også ret så tæt op af de store bryggeriers mærkevarer.  Jo, her er lidt mere af det hele, men heller ikke noget herudover. Den vælter hverken borde eller stole og er - for at sige det lige ud - ret kedelig i sin iver for ikke at støde nogen. Malten er rund og lidt mere fyldig og med lidt mere sødme end normalt i typen. Også humlen giver lidt mere væsen af sig i denne sammenhæng. Dog mest i form af et lidt enstonigt ekstraktagtigt udtryk, som hos mig ikke klædte helheden. For mig seriens svageste. Det ærgrer mig, især fordi jeg tidligere har haft gode oplevelser med Grauballes håndtering af typen i form af fx Regatta Pilsnere, hvor man har en god fortid til at lave en fin tvist i Pilsneren – også uden nødvendigvis derved at tilsidesætte den mere brede appel.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 118 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11895 Anmeldelser af 258577 øl fra 247 lande og 12695 bryggerier. Billeder: 99360


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!