powered by goodbeer.dk
459 Ølanmeldelser
Side 1 af 46 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
flot skum, kraftig smag af ladrids og er lige ved at tippe over med sødmen, men heldigvis er der lidt humle til at balance den, og den er rigtig vellykket
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
flot skum, mild lakrids smag lidt sød, let smag af chokolade, ikke en man kan drikke meget af
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac

En dejlig sort øl der er virkelig dejlig røget og smager af rigtig meget, dejlig øl der er meget kraftig i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
helt sort med flot cremet skum, ikke en øl for alle, da den virkelig er kraftig og har meget røg, samtidigt med den er meget ristet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sortbrun
Anmeldt af Paulaner
Først et opstød. Denne Limfjordsporter er ikke lagret på eg men lagret med egestave i øllet. Forskellen er særdeles væsentlig, men Thisteds behændige billige genvej forplumrer og forvirrer i forhold de dyre belgiere, som vitterligt tilbringer rum tid på originale whisky, cognac og portvinsfade med påfølgende lækkert aftryk heraf. Direkte sammenlignet med den originale Limfjordsporter via to glas, så fandt vi i den lille ølklub ikke den store forskel ved skiftevis nip til det ene og andet. Der var ikke megen egesmag, men Porteren forekom lidt mere rund end den originale. De ekstra 0.3 % kan også afsætte et aftryk, men det skulle der lup for os til at finde i helheden. En god Porter bevares, men ikke bedre og særdeles lig med originalen. Har man smagt en af de pågældende belgiere, så kan man bedre forholde sig til forskellen i produktionsmetoden. Thisteds genvej kan godt gøre mig lidt gammelsur. Men her slipper man trods alt for den markante træolie/terpentinsmag, som er resultatet af samme metode i bryggeriets Skt. Nikolaus. 6 glas fra en ikke-porterfan i anerkendelse af Limfjordsporterens kvalitet, men også manglende personlige begejstring for dens lidt brutale smagsindtryk. Indtryk som dog og retfærdigvis tiltalte de fleste i klubben. Er du fan af den stærke kraftige porter, kan du roligt lægge et par glas til.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
En virkelig lækker stout uden tilsætning af alle mulige mærkelig ting, let røg i smag og duft og ellers en dejlig ristet smag, med humle og sødme i baggrunden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
flot lyst skum, helt sort dufter lidt af hårdt ristet kaffe, smagen er lidt som en blanning af frisk rugbrød, chokolade og lidt humle bitter hed men det hele i balance, en rigtig lækker kraftig porter
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Fin lysebrun og vedvarende skumkrone og dejlig aroma af røg. Smagen varierer kortvarigt over mørk chokolade, ristede kaffebønner og engelsk lakrids, men det er dens røgmalt som er hovedtema. Den blev serverer med en lille skvat Tullamore Dew og sammen med porteren blev den en ganske velsmagende oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk brun
Anmeldt af Paulaner
Beige svagt skum og svag duft af brændt malt. Smagen i Hotel Chocolat Cocoa Beer Dark Ale har brændte toner, lidt mørk karamel, et strejf af svesker og svagt præg af Stout. I afslutningen tilføjes en let besk metallisk humling. Øllet er middelfyldigt og ret tørt i udtrykket med en en meget blød karbonisering. Umiddelbart virker Hotel Chocolat Cocoa Beer Dark Ale som en mellemting mellem Stout og Brown Ale. Men smagsoplevelsen er tam og skuffende uden særlig personlighed eller aha oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørkebrun
Anmeldt af reneac
Duft af stald, og let sur, mener det er en brygfejl, smagen er fedet og syrlig, tro der er gået vildt gær i den. syntes generelt at de norske øl ikke er så gode til at ramme deres typer så godt

 

var lidt svær at find da den står til at vær på 7 % i mine notater og bryggeriet til at hedde l.macks

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 46 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11386 Anmeldelser af 224663 øl fra 246 lande og 12047 bryggerier. Billeder: 87599


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!