powered by goodbeer.dk
80 Ølanmeldelser
Side 1 af 8 : 1 2 3 4 5 6 7 8
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Teejay
Flot vedvarende skum og en dejlig aroma hvor abrikos og fersken fornemmes. Smagen byder også på både abrikos og ferksen, men i behagelige små mængder der ikke bærer den væk fra øltypen Saison. Den har øltypens klassiske strejf af hvede og syrlighed og en lille smult smag af gær. Det er en dejlig læskende og let syrlig Saison som har stor nydelsesværdi.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
let drikkelig smager er let syrlig og med en meget mild humle
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Sct. Thomas blev af bryggeren Henrik Andersen beskrevet som en Farmhouse Ale. En type som jeg har haft svært ved at få smagmæssigt rubriceret.
Her fint beige skum og en frugtig let humlet og maltet duft. Mundfølelsen er frisk, syrlig og let bitter men alligevel rund, sødlig og middelfyldig. Smagsindtrykkene er lys frugt, lys karamel, syrlighed, lidt citrustoner og gær afbalanceret af en bitteraromatisk humling, hvor bitterheden stiger efterhånden, som øllet tempereres. Drukket ved en 7-8 grader virker Sct. Thomas mest helstøbt og afbalanceret, så hverken den sødlige malt eller humlebitterheden overdøver helheden. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys rav
Anmeldt af reneac
let grumset i glaset, let humlet, let syrlig, og tør i munden en god øl, men ikke lige min stil, havde måske været lidt bedre helt frisk denne var tæt på udløb
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en øl på hø, som er spontan gæret alle alarm klokker bimler, men den viser sig faktisk at være rimelig god der er en dejlig mundfuld, den smager lidt af stald uden det tager over og den er lidt skarp i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Kobber
Anmeldt af Teejay
Vedvarende skumkrone. Aroma er let humle og en let aroma som er rig på frugter uden at jeg præcist kan navngive hvilke. Smagen er karamelmaltet med smag af abrikos og andre tropiske frugter som desværre er lidt sammenrodet og derfor er vanskelige at skelne fra hinanden. Som helhed er det en noget sød øl og den har en fin humlet bitterhed der medvirker til lang og god eftersmag med lidt peber. Dens fyldighed er også helt i orden, men den er lidt sammenrodet i smagsnuancerne. Det er lidt ærgeligt at man ikke blot har fokuseret på abrikosen, for den giver faktisk en fin og nuanceret smag i begyndelsen og jeg tror sagtens den kunne stå alene med denne smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af reneac
Dufter lidt som en kedelig clasis, lidt duft af druer, smagen er meget kraftig af malten og lidt humle, en lidt kedeligt øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt middel skum og humlet duft. Smagen er som en fyldig Pale Ale med en frugtig maltside af lys karamel og let til middelkraftig nuanceret bitteraromatisk humling. Mundfølelse i Duchessa er sødlig, let til middelfyldig og frisk. Udmærket og frisk madøl uden at være decideret exceptionel.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Ingen nævneværdig aroma, men hvad den mangler i aroma er til gengæld i smagen. Moderat humlet sur ale med delikat smag af stikkelsbær, citrus og rønnebær. Det er en dejlig frisk ale som nok er meget passende på en solrig dag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Svag syrlig aroma af citrus. Smagen er også delvist præget af citrus, mens den øvrige karakter vejer nærmere over mod egetræ, ribs, frisk hø og lidt udefinerbar mineralsk smag. Det er en glimrende og velsmagende sur ale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 8 : 1 2 3 4 5 6 7 8

I Databasen: 11895 Anmeldelser af 258577 øl fra 247 lande og 12695 bryggerier. Billeder: 99360


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!