powered by goodbeer.dk
21 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Teejay
Fordi en øl er alkoholfri skal man ikke fravælge den på denne baggrund når man handler sit øl. Denne IPA er alkoholfri og har skøn aroma af grapefrugt og fyrrenåle. Den smager fyldigt og dejligt med lidt bund af karamelmalt og overgår hurtigt til smagen af citrus, grape og fyrrenåle. Den eneste smagsnuance der afslører dens alkoholfrie karakter er en smule vandet eftersmag, men ved man det ikke fra begyndelsen vil man næppe opdage at den er alkoholsvag. Den er utrolig lækker og hvis man på et tidspunkt (efter Covid-19 pandemien) skal i festligt lag og har behov for at køre derfra i sin bil, så vil denne øl være en vældig god en at nyde.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
har en flot sort farve, med rødlig skum, der bliver lidt, der er en ristet duft, i smagen er der cacao, ristet kaffe og vanilie og den har en syrlig eftersmag, alt i alt en spændene øl. Navnet betyder julenat, og det bliver det med denne øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Rødlig skum, dufter af alkohol, lidt som cognac, tung sødlig let ristet, smager af kaffe, en øl der smager af rigtig meget og som giver meget til en.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En frisk humlet smag af korn og næsten helt over i noget metallisk.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
5
06/10-2012
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tattooz

Set i det lys, at jeg ikke er udpræget pilsner-elsker, så er det så bare sådan, at engang imellem må man krybe til korset. Jeg kan godt lide at nyde en pilsner engang imellem, men det er ikke min favoritøl.

Denne her kunne godt gå hen og blive min favorit pilsner. For den har en del mere end hvad vores hjemlige pilsnere har, at byde på. At den så er fundet i NETTO til billige penge gør det ingenlunde ringere.

En ganske nydelig gylden øl, der præsterer en fin skumkrone med tæt lyst skum. Den perler fint og duften er ganske frisk og imødekommende. En øl man får lyst til at smage. Og man bliver ikke skuffet. Smagen er ægte, og finpudset hele vejen igennem, og detaljerne er gode. Fin behagelig afrundet pikant smag, som ligger godt i munden, og giver en god eftersmag. God maltprofil, fin indbrygning af frugt og humle, som er i en yderst god balance.

En øl som helt klart skal nydes afkølet, til hygge, mad, what ever. Den er ihvertfald rigtig god.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
6
30/09-2012
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Når Sarek bedømmer en øl højt, så ved jeg næsten på forhånd at den også vil falde i min smag. Sådan er det bare! For længe siden opdagede jeg nemlig at Sarek og jeg bifalder de samme øl, stort set næsten hver gang.

Denne pilsner er helt igennem typerigtig. Den har flot hvidt vedvarende skum, en dejlig lokkende aroma af humle og let malt, og så smager den frisk og godt som det bedste tjekkiske øl, dog (som Sarek også observerede) ikke så maltpræget sådan vi danskere oftest foretrækker vores pilsnerøl. God og ægte malt, ikke noget med råfrugt og andre billige tricks. Dejlig ægte humletilsætning, ikke noget med humleessenser og lignende. Her har vi den ægte vare, uden omsvøb og uden at være grænsesøgende. Pris og kvalitet hænger unægteligt rigtigt godt sammen, så det er næsten som at vinde i lotto (selvom jeg hellere ville det sidste).

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Meget kompakt skumkrone. Meget sparsom aroma. Smagen er vandet og har næsten ingen maltprofil. Humleprofilen er også anonym og nærmest utilstedeværende. Flasken med foliebeklædt hals og etiketten udstråler elegance og smukt samhørig design, men indholdet er da bestemt ikke spændende. Den er brygget i anledning af bryggeriets 200 års jubilæum, men er efter min mening lidt spildt arbejde. Nuvel, den er letdrikkelig på grund af den manglende malt- og humlesmag, så man kan drikke den i spandevis uden at opnå den kendte mæthedsfornemmelse og oppustethed  som fyldigt øl godt kan medføre nogle gange. Den er mere tørstslukker end den er øl. Decideret dårlig er den ikke, så derfor vil jeg ikke gå under 4 point, men ligefrem anbefale den vil jeg heller ikke.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
8
09/08-2012
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Sarek
På jagt efter øllene fra Brew Cat i min lokale NETTO, stødte jeg på denne pilsnerøl. En ½ liter for 10 kroner.

En dejlig frisk pilsner, som er et fund til prisen. Tjekkisk inspireret, men med en nordisk lethed.

Absolut den bedste pilsnerøl i Netto p.t. og milevidt over de kedelige Rock og Saku Kuld.

Kan varmt anbefales kold fra køleskabet.

Og den er ikke dyrere end en almindelig dansk pilsner i literpris.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys gylden
Anmeldt af Ulrik

Pænt skum og perlende kulsyrer. Virker matalisk i duften med en svag duft af humle og måske noget koget et eller andet......
I smagen virker bitterheden moderart men dog noget kemisk syrlig.
Den mangler fylde og harmoni i afslutningen.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En lidt tynd pilsener, der på den positive side har en rimelig god humlesmag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249249 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95402


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!