powered by goodbeer.dk
24 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Dette er en alkoholfri pilsner brygget på ris. Den har en indbydende gylden farve og en sprudlende karbonisering som giver et spinkelt, men vedvarende, skum. Aromaen er sødlig pilsnermalt og smagen hælder også mest til den sødlige side med noter af lys sirup og sødetabletter af en slags. Det er ikke en delikat sødme man finder i smagen, nærmere lidt parfumeagtigt. Ret hurtigt har den lidt bismag af frisk græs og lidt humlet bitterhed som ikke varer længe. Dens kraftige karbonisering holder eftersmagen længe, men desværre er det mest den kunstige sødme der holder ved. Den er tynd og vandet i sin helhed og har mest en tørstslukkende egenskab at byde på.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
flot livlig øl med flot skum, men alt for sød, der er godt nok meget ananas smag det bliver for meget og har ikke noget med øl at gøre
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: næsten sort
Anmeldt af reneac
En dejlig øl, med et perfekt skum, og en dejlig blød smag, og den bliver meget spændene i munden med meget humle men som nitro på en måde gør blød, men den bliver hurtig kedelig hvis den står lidt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2017: Svagt skummende stout med aroma af lidt kaffe. Den er brygget med kaffe og salt, og især salten smages tydeligt sammen med en fyldig smag af kaffe. Den er blød og behagelig og er en rigtig dejlig stout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Jasne Pelne på polsk betyder Pale Lager eller hvad vi kender som pilsner i Danmark. Den fås dog også med en etiket som bærer navnet Zywiec Premium, men det er en og samme øl alligevel. Let skummende pilsner med sædvanlig anonym aroma af lidt malt og (i dette tilfælde) blomstret humle. Smagen er middel fyldig og har industri pilsnerens forventede smag af let pilsnermalt med middel humlet og lidt anonym bitterhed der ikke kan skræmme nogen bort. En ensidig gennemsnitlig pilsner der såmænd lige så godt kunne være fra et hvilket som helst større bryggeri i verden, Heineken, Carlsberg, Baltika Breweries...you name it!. Ergo en middel pilsner som hverken dumper eller består med bravour, men som dog opretholder typerigtigheden ved at være en pilsner der bare er en pilsner. Mon I forstår hvad jeg mener?
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Mild duft, dufter ikke af meget, men har en dejlig runde og mild smag, en risten smag af chokolade
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Sødlig duft, sødlig kvalmende tung smag, lidt ristet  noter i efter smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
En porter med lakrids og en svag humle. Lidt tynd, da jeg synes en porter skal være "fed" i smagen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
smager meget af lakrids, der er ingen humle smag. Den første slurk er næsten ren sukker.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
meget speciel øl der smager af bacon.......... og det er vel et plu
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11367 Anmeldelser af 223000 øl fra 246 lande og 12030 bryggerier. Billeder: 87206


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!