powered by goodbeer.dk
3 Ølanmeldelser
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys gylden
Anmeldt af Teejay

Man må sige at denne øl er meget udskældt - ikke kun her på Goodbeer.dk, men stort set alle steder man søger. Er jeg virkelig den eneste i verden (foruden brygmesteren) der kan finde lidt positivt i chiliøllet? Den skiller sig i høj grad ud fra mængden ved at have en hel grøn jalapeno-chili i den klare flaske, og det vil nok skræmme de fleste ølentusiaster bort allerede før flasken åbnes. Nu var den blandt de første øl jeg anmeldte, siden er der smagt, vurderet og anmeldt rigtig mange, så mon ikke tiden er inde til en revurdering af Cave Creek Chili?

Det er en gylden og nærmest skumforladt øl der ligner en kedelig mexikansk øl. Aromaen er krydret og minder ikke om chili, men måske snarere om krydderurter. Smagen er lidt krydret og egentlig ganske god, men kun i meget kort tid. Dernæst trumfer chilien og efterlader kun jalapenoens skarpe og stærke smag i både mund og hals. Mange finder den helt udrikkelig på grund af denne skarpe chilismag, men jeg må stadig indrømme at jeg finder lidt behag i at drikke den. Jeg kan bestemt ikke anbefale at man drikker mere end én, men stadig tror jeg godt den kan stå til en rigtig amerikansk burger med hele svineriet (måske ikke lige en chiliburger). Skyl gerne efter med almindelig kedelig mainstream pilsner(e), for smagsløgene kommer på prøve, så enhver god øl bør gemmes til en senere lejlighed. Jeg tror godt jeg vil fastholde mine 4.5 point til Cave Creek Chili Beer.

 

Anmeldelse fra 08.11.2006: En MEGET kompleks øl må man helt sikkert indrømme. Alene den klare flaske hvor man kan se en hel chili svømme rundt kan virke afskrækkende på de fleste. Duften når man dårligt at registrere på grund af den stærke chili som dominerer både duft og smag totalt.

Af en grund som jeg ikke helt selv kender, finder jeg den alligevel inspirerende og smagfuld til en stor amerikansk cheeseburger med pommes frites og ketchup ud over det hele. Men del den gerne med en anden, for den bliver meget hurtigt for vammel alene. Skyl efter med 1-2 (efter min mening kedelige) Budweisere, så kan man godt føle sig lidt cowboy-agtig!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gullig
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 1.00 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys, gylden
Anmeldt af gbjensen
En ganske forfærdelig øl, dufter bedre end end den smager, der er lidt æble over duften, og meget chili, men når den kommer ind i munden så brænder og stikker det af pepper og chile, og finder ingen nydelse for mig! Der er ingen smag af øl, overdøves 100% af den brændende chilismag. Det eneste positive jeg kan sige er at det var da et forsøg fra brygmesteren, Crazy Ed, som ikke mange andre har gjort før.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249249 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95402


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!