powered by goodbeer.dk
12 Ølanmeldelser
Side 1 af 2 : 1 2
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
Den smager vist som en Radler skal...siger min svigermor, der er eksperten i familien på radlere.

 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
En billig mørk lagerøl. Smagen er desværre også lidt billig, let brændt i smagen og også en let humle, men der mangler dybte i smagen, der er simpelthen for lidt smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk brun
Anmeldt af Paulaner
Enstonig brændt duft og pænt lyst brunt skum. Smagen er ret tør enstonig med samme brændte toner som duften plus lidt kaffenoter. Uden den store udfordring, flad i profilen og svag enstonig ekstraktagtig humling. R..kedelig for at sige det rent ud på den øvrige tyske baggrund. Industriøl om nogen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tattooz

En pilsner, ja. Og så erder "næsten" ikke mere at sige om den. Lys gylden, skummer fint og efterlader en fin skumkrone i glasset, der bliver hængende på siden af glasset.

Duften er ret anonym synes jeg, men en maltet øl kan fornemmes. Og det er lige hvad det er hvis noget positivt skal trækkes frem, så er det maltningen, som er helt som den skal være. Resten er et forvirret potpouri som er hverken fugl eller fisk. Det er ikke verdens bedste pils. Men den skal nydes iskold, og så skal der ikke tænkes store tanker om den ellers. Desværre!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gul/Gylden
Anmeldt af Teejay

Mexikansk inspireret pilsnerøl brygget i Tyskland! Hvorfor nu det? Hvem er målgruppen? Og hvorfor vælger man at bryde de stolte tyske brygtraditioner til fordel for mexikansk øl? Svarene får jeg sikkert aldrig.

Salitos har svag antydning af humle i aromaen. Smagen er en smule maltet og den har en vandet eftersmag der glimrer ved næsten totalt fravær af humlebitterhed. Nu tror jeg at målgruppen er kommet på plads! Den er simpelthen brygget til folk der ikke kan lide øl, og i særdeleshed ikke kan fordrage humle. Men hvorfor har man valgt at give den et mexikansk præg? Jeg ved det simpelthen ikke, for hvis man hungrer efter mexikansk øl så køb dog istedet den ægte vare. De kan købes stort set alle vegne. Køb dog en Sol istedet, den er nemlig ligesom kedelig som Salitos, men dog ægte mexikansk.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af tux

Det er med nogen spændning jeg prøver en øl med spansk navn og er brygget i Paderborn.......

Let i smag, let syrlig, næsten ingen humle. Kan drikkes, men ikke det store sus.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux

En noget tynd pilsner. Lettere sur / syrlig, og ikke meget humle for pilsner at være. En ommer!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af gbjensen

Hentet lige fra köleskabet skänker jeg denne pilsner, i et stort, slankt glas.
Den ligner en alm. pilsner med sin gyldne farve og den hvide skumhat. der höjlydt staar og knitre i mit glas som var det et skumbad eller en cola der skal bruse af.

Dufter let humlet og let maltet pa samme tid. Smagen er ok, igen er det ikke en trend-sätter, eller en öl der gaar nye veje. Det er en öl der bedst nydes som den er, uden af der skal tänkes saa meget over malt typer eller gärings temperatur.

Kort sagt: Let drikkelig pilsner, som jeg i morgen ikke vil kunne kende fra mängden.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gul/uklar
Anmeldt af gbjensen

Det er den 11. April, der er vel 20-25 grader her i skyggen paa terrassen ved huset vi laaner i udkanten af Hamburg. Hvad kan saa väre bedre end at sidde med et stort koldt glas hvedeöl ? Nu er Kronbacher mest synonym med pilsnere, hvedeöl havde jeg ikke set för, men i det lokale supermarkeds Drinken Gescheft, stod den lige og fristede.

Öllet staar flot i hvedeöls glasset, skumhatten svinder kun langsomt ind, som den skal paa en hvedeöl.
Duften er ogsaa som forventet: let hvededuft blandet med en antydning af gär og appelsin.
Smagen er ligeledes typisk, ikke nogen vildskud her, eller forsög paa at omdefinere den tyske hvedeöls stil: Afdämpet hvedesmag med et stref ag gär og en anelse citrusfrugt.
Afsluttes let syrligt og äbleagtigt.

Af udseende er det en gullig öl med et fint sväv af det ufiltrede öl med gärrester.
Finale i min anmeldelse: God törstslukker paa den förste sommerdag.


webmaster's ølanmeldelse nr. 700
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gul/gylden
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 4.50 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 2 : 1 2

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250404 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95720


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!