powered by goodbeer.dk
89 Ølanmeldelser
Side 1 af 9 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Vedvarende skumkrone og en god aroma af chokolade og kaffe. Smagen har tydelig mørk chokolade, kaffe- og rugbrødsnoter. Den er moderat humlet og har stor fyldighed med god balance mellem malt og humle. En dejlig og ikke for tung stout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
En ok øl, med godt skum, men lidt for sød til min smag, men rigtig mange kvinder i selskabet var vild med den
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Når man kan købe den fantatiske øl til 10 kr skal man bare slå til smager af mere en dejlig afrundet smage med lakrids, tydlig smag af humle, og brændnællerne gør lige den brænder lidt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Flot tæt hvidt skum og frugtig blomsterkrydret maltet duft. Smagen er dog ikke det store sus og traditionel Tripel er der ikke så meget af. Malten er en smule over i det sukrede, og humlingen er ekstraktagtig og alt for blid og spagfærdig til at matche sødmen. Skal det være en Tripel skal der for mig nødvendigvis også være bitterhed og gær. Ingen af delene gør meget væsen af sig her. Det efterlader et bolsjesukret overordnet indtryk. Malten er mudret og virker en kende syntetisk - her er det dextrosen (druesukker) fra deklarationen, der stikker sit grimme hoved frem. En ingrediens, der med sine markante smagsindtryk burde være bandlyst i øl. Dertil fremtræder øllet i glasset som krystalklart og virker i alle måder som filtreret og dermed kastreret for gærens smagsnuancer. Atter en dansk øl på det jævne, som jeg ganske vist lod mig friste af på tilbud. Til fuld pris er Hubertus faktisk er dyrere end gode 75 cl. belgiere som fx den  decideret fremragende Tongerlo Prior Tripel.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: orange
Anmeldt af baaj
Maltet duft med en anelse bittert

Lyst men ikke særlig holdbart skum

Let sødlig og svagt krydret smag

Let bitter eftersmag som klæder sødmen smukt

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en hvedøl med ingefær og citron det lyder egentlig meget spændene, men syntes desværre ingefæren er alt for dominerende men vil godt kunne drikkes en varm sommerdag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: orange
Anmeldt af baaj
Dejlig humlet citrus-agtig duft

Fint beige skum

IPA'en fornægter sig ikke i smagen.
Der er en dejlig humlesmag med citrus og blomster - lige som der skal være.
I modsætning til så mange andre, så har den også en malt-agtig sødme.
Sødmen slår mere igennem i eftersmagen, men stadig med humlen som deltager

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En smule krydret i smagen med en klar profil af alkoholen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En god sommerøl, smager ikke så let af hvede men tilpas ingefær .
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: næsten sort
Anmeldt af reneac
detter er en meget sød porter, der mangler lidt karakter i for af noget bitterhed eller brændthed, men smager egentlig meget godt 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 9 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9

I Databasen: 11367 Anmeldelser af 223000 øl fra 246 lande og 12030 bryggerier. Billeder: 87206


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!